petak, 05 novembar 2021 07:25

NAKON SENIORA, USPEŠAN VIKEND IMALI I JUNIORI RK PRIGREVICE

 

Nakon što su seniori u petak 29.10.2021. godine u Prigrevici odigrali derbi sezone i upisali pobedu nad ekipom Nove Pazove 30:23 (14:13), koja im je omogućila da se osame na vrhu tabele, uspešan vikend su imali i juniori.

U subotu u Prigrevici odigrano je četvrto kolo Lige mlađih kategorija za pionire. Dečaci iz Prigrevice su iz obe utakmice izašli kao pobednici. U prvoj utakmici savladali su RK Grafičar iz Bezdana rezultatom 24:12 (12:4), nakon toga savladali su dečake iz Crvenke rezultatom 14:12 (7:3). Igrač obe utakmice bio je levi bek RK Prigrevice Alen Horvat. Sledeće kolo prigrevčani putuju u Apatin gde će snage odmeriti sa ekipama iz Vrbasa i Bezdana.

Dan kasnije, u nedelju 31.10.2021. godine, pionirke su odigrale dve utakmice u Sivcu u okviru četvrtog kola. U prvoj utakmici savladale su devojčice iz Apatina rezultatom 11:4 (4:2), dok su u drugoj utakmici izgubile od ekipe domaćina rezultatom 20:16 (11:7). Igrač prve utakmice bila je levi bek i kapiten ekipe iz Prigrevice Milana Zekić. Sledeće kolo mlade rukometašce iz Prigrevice će biti domaćini, gde će imati priliku da pred svojom publikom odmere snage sa ekipama iz Deronja i Odžaka.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.