petak, 05 novembar 2021 07:22

MARINA GAJČIN NA PRIPREMAMA ŽENSKE ŠAHOVSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

 

Nakon što su naši najbolji šahisti završili pripreme, sada se naše reprezentativke nalaze na Staroj Planini gde se uveliko pripremaju za predstojeće Ekipno prvenstvo Evrope koje će se održati u Sloveniji od 11. do 21. novembra 2021. godine. U sastavu ženske reprezentacije je i naša sugrađanka Marina Gajčin iz Apatina.

Atmosfera među šahistkinjama je odlična, pripreme se odvijaju po planu, dok su devojke čvrsto rešene i motivisane da hrabro idu ka medalji. Za dodatni motiv pobrinuo se predsednik saveza Dragan Lazić, koji je obilazeći reprezentaciju, svojim govorom i delima pružio potpunu podršku reprezentativkama i objavom premija dodatno ih motivisao za dalji rad.

Na Staroj Planini se trenutno nalazi kompletan tim: trener reprezentacije IM Zoran Arsović, selektor WGM Irina Cholushkina, reprezentativke: WGM Injac Teodora, WIM Velikić Adela, WGM Erić Jovana, WGM Manakova Maria i WIM Gajčin Marina.

Marina nije samo uspešna šahistkinja već je bila i odličan đak. U osnovnoj školi bila je đak generacije, a kao gimnzijalka osvojila je drugo mesto na državnom takmičenju iz matematike.

Osim Marine, u porodici Gajčin šah igraju i tata Siniša i brat Aleksa, ali i sestra Jasmina, koja je sa Marinom članica prvoligaške ženske šahovske ekipe Somborskog šahovskog kluba.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.