petak, 29 oktobar 2021 07:50

„Strah od aplauza“ – nova knjiga Apatinca Dušana Gladića

Ovih dana iz štampe je izašla nova knjiga Apatinca, Dušana Gladića pod nazivom „Strah od aplauza“. Ova drama sa elementima komedije ili obrnuto je ustvari dramski tekst koji su izvodili članovi Dramskog studija apatinskog Kulturnog centra. Prema rečima autora, knjiga pored dramskog teksta sadrži i podatke ko je glumio u predstavi, gde je ona sve odigrana i koje nagrade je osvojila.

  • Ovo je moja trinaesta samostalna knjiga i zahvaljujem se našim sugrađanima koji su pomogli da ova knjiga ugleda svetlo dana, ali i izdavaču Centru za kulturu i obrazovanje Sonta. Predstava „Strah od aplauza“ koju sam režirao je premijerno izvedena 2017. godine i osvojila dvadesetak nagrada na raznim festivalima i smotrama. Pored mene, uloge su tumačili Tatjana Šakić – Kršić, Dragan Šijan, Ivana Čivčija, Sara Jošić, Dejan Stanivuković i Sandra Bojanić. Nadam se da ću u dogledno vreme objaviti i neke svoje dramske tekstove koje sam radio za decu, rekao je Gladić.

 izvor:02info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.