četvrtak, 07 oktobar 2021 08:07

Košarkaši Apatina slavili protiv favorizovanog Spartaka

Košarkaški klub “Apatin” je u okviru prvog kola Druge SML lige “Sever” kao autsajder bio gost u Subotici, košarkaškom klubu “Spartak”, ekipi koja ima ambicije za prvo mesto. 

Premda su Apatinci bili dosta oslabljeni, prikazali su fantastičnu igru i borbenost, te su odneli dva boda. Prva četvrtina je pripala domaćima, ali onda za naš klub sledi šuterska noć i do samog kraja duela izabranici Nenada Ugarkovića prikazuju igru na veoma visokom nivou, i ubedljivo trijumfuju rezultatom 66:87 (20:17; 13:28; 17:21; 16;23). 

Igračem utakmice je proglašen Marko Počuča, koji je upisao 21 poen, ali je takođe u trkačkom delu tokom celog meča bio odličan. Pored njega, raspoloženi su bili Srđan Milješić, Luka Marić i Aleksandar Pavković, koji su zasipali koš Subotičana sa svih strana (ukupno ubačeno 15 trojki). 

Ovo je veoma značajna pobeda košarkaškog kluba “Apatin”, koji će u narednom meču pred svojim navijačima dočekati košarkaški klub “Budućnost” Novi Sad, nadamo se sa kompletnim sastavom.

 izvor:025info.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...