sreda, 29 septembar 2021 08:20

Opština Apatin dobila preko 300.000 dinara iz programa za obogaćenje društvenog i sportskog života stanovnika u selima

Krajem jula ove godine, Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“. Pravo na apliciranje imale su jedinice lokalnih samouprava, a opština Apatin je pored ostalih 67 samouprava, sredstva dobila za manifestaciju koja će se održati u Kupusini.

Cilj programa je obogaćenje društvenog i sportskog života stanovnika u selima, kao i negovanje tradicionalnog načina života i kulturno-istorijskog nasleđa. Naša opština jeste multikulturarna sredina, gde gotovo svako selo ima svoju prepoznatljivu manifestaciju. 

  • Danas smo od Ministarstva za brigu o selu, za događaj koji će se održati u Kupusini, dobili sredstva u visini od 322.400,00 dinara. Zahvaljujem se nadležnom Ministarstvu ispred lokalne samouprave na dodeljenim sredstvima i nadam se da će i u godinama koje su pred nama, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti sa ovom praksom, rekao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić.

 izvor:025info.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...