Pojačano nasilje u Apatinu prošlog vikenda: od četvorice pretučenih, dvojica operisana Pojačano nasilje u Apatinu prošlog vikenda
sreda, 10 jun 2020 08:11

Pojačano nasilje u Apatinu prošlog vikenda: od četvorice pretučenih, dvojica operisana

Prethodnog vikenda u Apatinu se dogodilo nekoliko fizičkih napada, u kojima su povređene četiri osobe, od kojih su dve završile na operacionom stolu. U centru garada, u noći sa subote na nedelju, grupa mladića (nezvanično saznajemo Somboraca) napala je dvojicu Apatinaca i nanela im telesne povrede.

Obojica su završila na operacionom stolu, zbog povreda koje su zadobili. U pitanju su prelomi jagodičnih kostiju, a jednom od njih je povređeno i oko, nezvanično saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Napadači su pobegli pre nego je policija došla na lice mesta. Treći napad nije ni prijavljen, ali je ostao zabeležen kamerom.

U noći sa nedelje na ponedeljak pretučen je još jedan naš sugrađanin. Ni on, kao ni žrtva trećeg napada, nije slučaj prijavio policiji.

Izvor: apatinskenovine.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...