U Apatinu pronađen utopljenik na velikom limanu, nestao pre nedelju dana Pronađen utopljenik na velikom limanu, nestao pre nedelju dana
petak, 29 maj 2020 08:29

U Apatinu pronađen utopljenik na velikom limanu, nestao pre nedelju dana

Danas pre podne na delu Dunava kod Velikog Limana, pronađeno je telo utopljenika. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da se radi o Franji Mesarošu (60), koga Apatinci bolje znaju po nadimku Bezdanac.

Mesaroš je nestao pre nedelju dana. Nedaleko od zgrade Šumske uprave jedan naš sugrađanin je pronašao biciklo, pored koga je bio novčanik sa dokumentima na ime pokojnog Mesaroša. O svemu je obavestio policiju, koja je odmah počela potragu za nestalim čovekom. Negde u isto vreme, njegov nestanak prijavila je i njegova bliska rođaka, kod koje je živeo u poslednje vreme.

Danas, pre podne, dvojica pecaroša su uočila beživotno telo koje je plutalo na površini reke, u blizini šporne na Velikom Limanu. Na lice mesta odmah je izašla policija i dežurna ekipa Hitne pomoći. Nakon obavljenog uviđaja, telo nesrećnog čoveka je prebačeno u kapelu, odakle će, sutra, biti preveženo na obdukciju u Novi Sad.

Mesaroš je, inače, radio u kamenorezačkoj radnji Roberta Egerca, odakle je, kako saznajemo, nedavno otišao u penziju.

Izvor: apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti