sreda, 08 septembar 2021 15:17

Потписан први уговор за куповину куће на селу

У циљу смањења миграторних кретања становништва која доводе до депопулације у руралним подручјима Републике Србије, те мотивисања сеоског становништва да остане на селу, као и да се подстакну млади људи да се врате на село решавањем стамбеног питања, Влада Републике Србије је преко Министарства за бригу о селу расписала Програм доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом.

Велико интересовање за Програм влада и на територији оптштине Апатин, те се за исти може подробније распитати и у згради Oпштинске управе, а конкурс је расписан до 01.11.2021.

Од досадашњих пристиглих пријава, јуче је потписивањем уговора у Министарству за бригу о селу, прву кућу на територији општине Апатин добила породица Чугаљ из Пригревице.

The post Потписан први уговор за куповину куће на селу first appeared on 025 инфо вести.


У циљу смањења миграторних кретања становништва која доводе до депопулације у руралним подручјима Републике Србије, те мотивисања сеоског становништва да остане на селу, као и да се подстакну млади људи да се врате на село решавањем стамбеног питања, Влада Републике Србије је преко Министарства за бригу о селу расписала Програм доделе бесповратних средстава за куповину …

Потписан први уговор за куповину куће на селу Read More »

The post Потписан први уговор за куповину куће на селу first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti