sreda, 08 septembar 2021 07:56

ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ ПОБЕДИЛИ „ПОТИСЈЕ“

Овог викенда настављено је шаховско првенство Бачке лиге, а Пригревачки шах клуб је био успешан на старту другог дела такмичења. Пригревчани су као домаћини победили екипу „Потисја“ из Кањиже резултатом 4,5 : 1,5. Победе за домаће су забележили Нино Сердар, Радослав Шакић и Бојан Томашевић, а ремизирали су Бошко Томашевић, Никола Зорић и Иван Ђанић.

Гледајући само резултат стекао би се утисак да је победа лако извојевана, међутим екипа из Кањиже показала је добар квалитет, али захваљујући смирености и до краја партија максималној концентрисаности пригревачких играча уписана је нова победа.

Овом победом пригревачки шахисти пробили су се на треће место на табели, и сада их од првопласираног Врбаса дели само једна победа, а управо у наредном колу које се игра следеће недеље Пригревчани гостују у Врбасу и то ће бити дерби кола и борба за сам врх табеле.

Председник клуба Бојан Томашевић који је у овом колу и као играч изборио цео поен за своју екипу истиче велику пожртвованост и жељу играча, који жртвујући своје приватно време и стављајући своје обавезе и проблеме у други план, и бранећи боје Пригревице показују у овом тешком времену по свој клуб колико су велики људи пре свега и спортисти.

The post ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ ПОБЕДИЛИ „ПОТИСЈЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Овог викенда настављено је шаховско првенство Бачке лиге, а Пригревачки шах клуб је био успешан на старту другог дела такмичења. Пригревчани су као домаћини победили екипу „Потисја“ из Кањиже резултатом 4,5 : 1,5. Победе за домаће су забележили Нино Сердар, Радослав Шакић и Бојан Томашевић, а ремизирали су Бошко Томашевић, Никола Зорић и Иван Ђанић. […]

The post ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ ПОБЕДИЛИ „ПОТИСЈЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti