sreda, 08 septembar 2021 07:56

ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ ПОБЕДИЛИ „ПОТИСЈЕ“

Овог викенда настављено је шаховско првенство Бачке лиге, а Пригревачки шах клуб је био успешан на старту другог дела такмичења. Пригревчани су као домаћини победили екипу „Потисја“ из Кањиже резултатом 4,5 : 1,5. Победе за домаће су забележили Нино Сердар, Радослав Шакић и Бојан Томашевић, а ремизирали су Бошко Томашевић, Никола Зорић и Иван Ђанић.

Гледајући само резултат стекао би се утисак да је победа лако извојевана, међутим екипа из Кањиже показала је добар квалитет, али захваљујући смирености и до краја партија максималној концентрисаности пригревачких играча уписана је нова победа.

Овом победом пригревачки шахисти пробили су се на треће место на табели, и сада их од првопласираног Врбаса дели само једна победа, а управо у наредном колу које се игра следеће недеље Пригревчани гостују у Врбасу и то ће бити дерби кола и борба за сам врх табеле.

Председник клуба Бојан Томашевић који је у овом колу и као играч изборио цео поен за своју екипу истиче велику пожртвованост и жељу играча, који жртвујући своје приватно време и стављајући своје обавезе и проблеме у други план, и бранећи боје Пригревице показују у овом тешком времену по свој клуб колико су велики људи пре свега и спортисти.

The post ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ ПОБЕДИЛИ „ПОТИСЈЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Овог викенда настављено је шаховско првенство Бачке лиге, а Пригревачки шах клуб је био успешан на старту другог дела такмичења. Пригревчани су као домаћини победили екипу „Потисја“ из Кањиже резултатом 4,5 : 1,5. Победе за домаће су забележили Нино Сердар, Радослав Шакић и Бојан Томашевић, а ремизирали су Бошко Томашевић, Никола Зорић и Иван Ђанић. […]

The post ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ ПОБЕДИЛИ „ПОТИСЈЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.