ponedeljak, 06 septembar 2021 09:52

Апатинке међу осам најбољих на манифестацији „Србија у ритму Европе“

Општина Апатин четврту годину за редом учествовала је на великом музичком такмичењу по називом „Србија у ритму Европе“. Ове године нашу општину представљале су Зорана Мрђа, Мила Врачар и Миња Лазић.

Такмичење је одржано јуче, 5. септембра у Чачку, и директно га је преносила телевизија „Прва“. На манифестацији су учествовали представници 24 града и општине из Србије, а представнице Апатина наступиле су под редним бројем 23 и представљале Данску са песмом „Where I Am“, са којом је Данска певачица Ања наступила на Евровизији 2017. године.

У веома јакој конкуренцији, Апатинке су оствариле веома висок пласман и нашле се на осмом месту. Победу је однео Србобран, друго место је заузео Шид, док су представници Зајечара освојили треће место.

Учешће у манифестацији „Србија у ритму Европе“, пре свега представља промоцију Апатина, а деци која су део овог великог пројекта доноси нова искуства и пријатељства.

The post Апатинке међу осам најбољих на манифестацији „Србија у ритму Европе“ first appeared on 025 инфо вести.


Општина Апатин четврту годину за редом учествовала је на великом музичком такмичењу по називом „Србија у ритму Европе“. Ове године нашу општину представљале су Зорана Мрђа, Мила Врачар и Миња Лазић. Такмичење је одржано јуче, 5. септембра у Чачку, и директно га је преносила телевизија „Прва“. На манифестацији су учествовали представници 24 града и општине …

Апатинке међу осам најбољих на манифестацији „Србија у ритму Европе“ Read More »

The post Апатинке међу осам најбољих на манифестацији „Србија у ритму Европе“ first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti