nedelja, 05 septembar 2021 07:18

Велико финале се приближава. Подржимо Апатин!

Гласање за такмичаре који ће представљати своје градове и општине на манифестацији „Србија у ритму Европе“ увелико траје, а биће прекинуто у недељу, 5. септембра, током преноса уживо саме манифестације. По последњем пресеку гласова, представнице општине Апатин су у топ 10 градова и општина Србије по смс гласовима.

Такмичење ће ове бити одржано у Чачку, а као и ранијих година директно ће га преносити телевизија „Прва“. Почетак је заказан за 13 сати. На манифестацији учествују представници 24 градова и општина из Србије, а представнице Апатина ће наступити под редним бројем 23 и представљаће Данску са песмом „Where I Am“, са којом је Данска певачица Ања наступила на Евровизији 2017. године.

Прошле године смо заузели високо треће место и мало нам је недостајало да победимо. Да смо добили мало више бодова путем СМС гласова били би први, јер смо по оцени жирија били други и буквално нам је фалила само подршка људи који гласају слањем СМС порука, тако да ове године имамо шансу да то исправимо и гласањем допринесемо да ово такмичење следеће године доведемо у Апатин.

Наше представнице су још једном позвале све који су у могућности да их подрже слањем смс поруке Pesma 23 на 1557 како би обезбедиле што бољи пласман пред само такмичење.

The post Велико финале се приближава. Подржимо Апатин! first appeared on 025 инфо вести.


Гласање за такмичаре који ће представљати своје градове и општине на манифестацији „Србија у ритму Европе“ увелико траје, а биће прекинуто у недељу, 5. септембра, током преноса уживо саме манифестације. По последњем пресеку гласова, представнице општине Апатин су у топ 10 градова и општина Србије по смс гласовима. Такмичење ће ове бити одржано у Чачку, …

Велико финале се приближава. Подржимо Апатин! Read More »

The post Велико финале се приближава. Подржимо Апатин! first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...