nedelja, 05 septembar 2021 07:18

Велико финале се приближава. Подржимо Апатин!

Гласање за такмичаре који ће представљати своје градове и општине на манифестацији „Србија у ритму Европе“ увелико траје, а биће прекинуто у недељу, 5. септембра, током преноса уживо саме манифестације. По последњем пресеку гласова, представнице општине Апатин су у топ 10 градова и општина Србије по смс гласовима.

Такмичење ће ове бити одржано у Чачку, а као и ранијих година директно ће га преносити телевизија „Прва“. Почетак је заказан за 13 сати. На манифестацији учествују представници 24 градова и општина из Србије, а представнице Апатина ће наступити под редним бројем 23 и представљаће Данску са песмом „Where I Am“, са којом је Данска певачица Ања наступила на Евровизији 2017. године.

Прошле године смо заузели високо треће место и мало нам је недостајало да победимо. Да смо добили мало више бодова путем СМС гласова били би први, јер смо по оцени жирија били други и буквално нам је фалила само подршка људи који гласају слањем СМС порука, тако да ове године имамо шансу да то исправимо и гласањем допринесемо да ово такмичење следеће године доведемо у Апатин.

Наше представнице су још једном позвале све који су у могућности да их подрже слањем смс поруке Pesma 23 на 1557 како би обезбедиле што бољи пласман пред само такмичење.

The post Велико финале се приближава. Подржимо Апатин! first appeared on 025 инфо вести.


Гласање за такмичаре који ће представљати своје градове и општине на манифестацији „Србија у ритму Европе“ увелико траје, а биће прекинуто у недељу, 5. септембра, током преноса уживо саме манифестације. По последњем пресеку гласова, представнице општине Апатин су у топ 10 градова и општина Србије по смс гласовима. Такмичење ће ове бити одржано у Чачку, …

Велико финале се приближава. Подржимо Апатин! Read More »

The post Велико финале се приближава. Подржимо Апатин! first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.