nedelja, 05 septembar 2021 07:18

(ВИДЕО) Апатинска прича: Необични кућни љубимци из нашег комшилука

Апатинац Владимир Тор преко десет година уназад за кућне љубимце има различите врсте змија и гуштера. Осим љубави коју гаји према овим животињама, самостално израђује тераријуме и популаризује тераристику, не само међу Апатинцима, већ и шире.

Владимир тренутно гаји две змије, боу констриктор и бурманског питона, као и једног гуштера „Savana Vanara“.

Желећи да разбије стереотипе о рептилима, Тор радо у свој дом прима све оне који желе да сазнају више о змијама и гуштерима.

Овај необичан хоби нашег суграђанина био је довољан разлог да Владимир Тор нађе своје место у овонедељној „Апатинској причи“.

The post (ВИДЕО) Апатинска прича: Необични кућни љубимци из нашег комшилука first appeared on 025 инфо вести.


Апатинац Владимир Тор преко десет година уназад за кућне љубимце има различите врсте змија и гуштера. Осим љубави коју гаји према овим животињама, самостално израђује тераријуме и популаризује тераристику, не само међу Апатинцима, већ и шире. Владимир тренутно гаји две змије, боу констриктор и бурманског питона, као и једног гуштера „Savana Vanara“. Желећи да разбије …

(ВИДЕО) Апатинска прича: Необични кућни љубимци из нашег комшилука Read More »

The post (ВИДЕО) Апатинска прича: Необични кућни љубимци из нашег комшилука first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.