utorak, 24 avgust 2021 11:06

Нови успеси апатинских атлетичара, од септембра наставак бесплатне школе атлетике

Чланови Атлетског клуба Апатин, у оквиру припрема за наступе на Првенствима Србије у јесењем делу сезоне, наступају на уличним тркама у Републици Србији и окружењу.

Протеклог викенда (петак, 20.8. и субота, 21.8.) у Босни и Херцеговини су одржане две трке у Угљевику и Бановићима у којима су успешан наступ имала три члана Атлетског клуба Апатин (Александар Стајић, Немања и Никола Ђурић).

У петак је одржана 6. улична трка Угљевик где је у трцу на 5 километара у укупном пласман на треће место и бронзано одличје освојио Александар Стајић са обореним личним рекордом на 5 километара, сјајно 6. место освојио је Немања Ђурић, док је Никола Ђурић остварио пласман у првој половини свеукупног пласмана.

У суботу је у Бановићима одржана још једна лепа атлетска манифестација и у којој су наступили чланови АК Апатин који су претходног дана такмичилу у Угљевику. Александар Стајић и Немања Ђурић заједно су одрадили трку и у свеукупном пласману су освојили 5. и 6. место, док је Никола Ђурић остварио пласман сличан пласману у Угљевику.

Чланове Атлетског клуба Апатин наредног викенда очекују наступи на неколико такмичења, Суботички полумаратон, Ваљевски полумаратон, Првенство Србије за ветеране и ветеранке у Сремској Митровици и трејл трци Копаоник 2021.

Атлетски клуб Апатин, после краће паузе, почетком септембра наставља са радом са полазницима бесплатне школе атлетике. Термини и место реализације могу се добити преко емаила: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Г.Ч.

The post Нови успеси апатинских атлетичара, од септембра наставак бесплатне школе атлетике first appeared on 025 инфо вести.


Чланови Атлетског клуба Апатин, у оквиру припрема за наступе на Првенствима Србије у јесењем делу сезоне, наступају на уличним тркама у Републици Србији и окружењу. Протеклог викенда (петак, 20.8. и субота, 21.8.) у Босни и Херцеговини су одржане две трке у Угљевику и Бановићима у којима су успешан наступ имала три члана Атлетског клуба Апатин …

Нови успеси апатинских атлетичара, од септембра наставак бесплатне школе атлетике Read More »

The post Нови успеси апатинских атлетичара, од септембра наставак бесплатне школе атлетике first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.