nedelja, 22 avgust 2021 17:29

АПАТИНСKА ПИВАРА ОБЕЛЕЖИЛА 15 ГОДИНА KАМПАЊЕ „KАД ПИЈЕМ НЕ ВОЗИМ“

Апатинска пивара обележила је данас 15 година кампање „Kад пијем не возим“ са јасном поруком да је то кључна одлука коју заједнички морамо донети сви. Јубилеј представља својеврстан подсетник о одговорној конзумацији алкохола, као и да су безбедност и сигурност у саобраћају приоритет, јер само на тај начин чувамо свој и туђе животе. Kампања се традиционално спроводи у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Србије, Агенцијом за безбедност саобраћаја и Управом саобраћајне полиције. Министар унутрашњих послова Александар Вулин, директор полиције Владимир Ребић, директор Агенције зa безбедност саобраћаја Душко Пешић и директор Апатинске пиваре Игор Вукашиновић су овим поводом подсетили на ризике вожње под дејством алкохола и апеловали на грађане и посетиоце предстојећих музичких фестивала да се понашају одговорно у саобраћају, јер тако штите свој живот, али и туђе. „Желим да се захвалим Апатинској пивари на дугогодишњој сарадњи. Ова акција нас подсећа на једноставне животне истине и на то да свако од нас мора да донесе ту важну одлуку – да сачува свој живот и да сачува животе других. Зато не седајте за волан када пијетеˮ, поручио је министар Александар Вулин.

Од самог почетка, кампања је обишла велики број градова широм Србије, посећено је мноштво фестивала и одржан је велики број предавања, а све у циљу јачања свести свих учесника у саобраћају о важности одговорног конзумирања алкохола.
-Ово је петнаеста година током које апелујемо на све који конзумирају алкохолна пића да донесу кључну одлуку и да у тим тренуцима не седају за волан. Наш савет у тим ситуацијама је да позовете такси или пријатеља, да сачекате аутобус или да прошетатеˮ, истакао је Игор Вукашиновић, генерални директор Апатинске пиваре, захваливиши се на подршци свим партнерима. Душко Пешић, директор Агенције за безбедност саобраћаја упутио је апел свим возачима, упозоривши да и
најмања количина алкохола може имати утицај на возачке способности.

-Имајући све ово у виду, важно је користити различите приступе и мере како бисмо допрли до што већег броја возача и одвратили их од вожње уалкохолисаном стању. Апатинска пивара је ове године у оквиру кампање „Kад пијем не возим“ донирала Управи саобраћајне полиције 600 заштитних прслука који су били потребни за даљи безбедан рад. Протеклих година компанија је донирала и 50 000 усника за алкометре, као и 125 најсавременијих алкометара, доприносећи на тај начин масовнијем тестирању возача, а тиме и бољој превенцији, већој сигурности и безбедности учесника у саобраћају. Kампања кад „Kад пијем не возим“ је захваљујући трајању дугом 15 година постала кампања са најдужом традицијом у којој Министарство унутрашњих послова и Управа саобраћајне полиције учествују, а током које је донирано више од 130 000 евра.
Из Апатинске пиваре поручују да је и ове године кључна одлука јасна – Kад пијем не возим! Уколико сте конзумирали алкохол, не седајте за волан, већ позовите пријатеља, такси, прошетајте или сачекајте аутобус.Сигурна и одговорна конзумација алкохола је једини исправан начин да сачувамо свој и туђе животе.

The post АПАТИНСKА ПИВАРА ОБЕЛЕЖИЛА 15 ГОДИНА KАМПАЊЕ „KАД ПИЈЕМ НЕ ВОЗИМ“ appeared first on Radio Dunav.


Апатинска пивара обележила је данас 15 година кампање „Kад пијем не возим“ са јасном поруком да је то кључна одлука коју заједнички морамо донети сви. Јубилеј представља својеврстан подсетник о одговорној конзумацији алкохола, као и да су безбедност и сигурност у саобраћају приоритет, јер само на тај начин чувамо свој и туђе животе. Kампања се […]

The post АПАТИНСKА ПИВАРА ОБЕЛЕЖИЛА 15 ГОДИНА KАМПАЊЕ „KАД ПИЈЕМ НЕ ВОЗИМ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti