nedelja, 22 avgust 2021 17:29

Младост покупила бод у Суботици

Омладински фудбалски клуб “Младост” Апатин је јуче у Суботици, на “Стадиону крај сомборске капије” био гост фантастичној екипи фудбалског клуба “Бачка 1901”. У веома тврдој и борбеној утакмици, бодови су подељени.

У првом делу меча виђена је одлична игра са обе стране, а на паузу се отишло са 1:0 за домаће, голом Луке Ђуровића у надокнади времена. У другом полувремену наши момци играју доста боље од противника, и после много шанси изједначују голом Вељка Вукадиновића у 75. минуту утакмице. До краја меча, гости настављају са одличним ритмом, али ипак нису успели да преокрену и покупе три бода, те их донесу на стадион крај Дунава.

Изабраници Александра Кесића тренутно имају четири бода, а следећи викенд их чека меч на њиховом стадиону када им на мегдан долази имењак из Бачког Петровца.

Видан Јеротијевић

The post Младост покупила бод у Суботици first appeared on 025 инфо вести.


Омладински фудбалски клуб “Младост” Апатин је јуче у Суботици, на “Стадиону крај сомборске капије” био гост фантастичној екипи фудбалског клуба “Бачка 1901”. У веома тврдој и борбеној утакмици, бодови су подељени. У првом делу меча виђена је одлична игра са обе стране, а на паузу се отишло са 1:0 за домаће, голом Луке Ђуровића у …

Младост покупила бод у Суботици Read More »

The post Младост покупила бод у Суботици first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.