sreda, 18 avgust 2021 07:16

Сјајан наступ кајакашког клуба “Панонија” у Сомбору

Кајак клуб “Панонија” Апатин је у недељу, 15. августа, учествовао на такмичењу под називом “Kајакашки Kуп Сомбора”, који се одржао по први пут у истоименом граду на каналу, односно на месту чији је популарни назив “Тромеђа”.

У конкуренцији од укупно 90 такмичара и 7 клубова који су се одазвали и допутовали на ово такмичење ради дружења, уживања, као и надметања у кајакашким вештинама, апатинска “Панонија” је екипно заузела 4. место, а резултати по дисциплинама су следећи:

МК1 девојчице 2010. Год

5. место Бојана Ковачевић

МК1 дечаци 2010.год

3. место Душан Почуча

Пионирке К1

2. место Соња Уртајл

Пионири К1

4. место Алекса Смиљанић

6. место Милош Влатковић

Кадеткиње К1

3. место Дајана Уртајл

Кадети К1

6. место Марко Ковачевић

9. место Александар Ковачић

Јуниорке К1

2. место Дајана Уртајл

Сениори К2

2. место Небојша Зорић и Вук Зорић

Сениори К2 миџ

1. место Антонија Нађ Косановић и Небојша Зорић

3. место Соња Богишић и Вук Зорић

Оно што треба напомeнути јесте да су микс двоседи веслани у комбинацији са такмичаркама кајак клуба “Сомбор”. Опет фантастичан викенд за сестре Уртајл, као и за младог Душана Почучу, којима ретко које такмичење пролази без медаље, али такође треба напоменути да су и остали дали свој максимум и борили се до самог краја.

За разлику од прошлих текстова где смо углавном писали о младим надама Паноније, овај пут су се такмичили и сениори (Небојша Зорић и Вук Зорић), који су такође постигли фантастичне резултате.

Видан јеротијевић

The post Сјајан наступ кајакашког клуба “Панонија” у Сомбору first appeared on 025 инфо вести.


Кајак клуб “Панонија” Апатин је у недељу, 15. августа, учествовао на такмичењу под називом “Kајакашки Kуп Сомбора”, који се одржао по први пут у истоименом граду на каналу, односно на месту чији је популарни назив “Тромеђа”. У конкуренцији од укупно 90 такмичара и 7 клубова који су се одазвали и допутовали на ово такмичење ради …

Сјајан наступ кајакашког клуба “Панонија” у Сомбору Read More »

The post Сјајан наступ кајакашког клуба “Панонија” у Сомбору first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.