četvrtak, 12 avgust 2021 07:42

Гласајмо за Апатинке, доведимо манифестацију „Србија у ритму Европе“ у нашу општину

Општина Апатин четврту годину за редом учествује на фестивалу „Србија у ритму Европе“, а представљаће је певачица Зорана Мрђа, те мажореткиње Мила Врачар и Миња Лазић.

Директан пренос такмичења, које ће бити одржано 5. септембра у Чачку, преносиће телевизија „Прва“. На манифестацији учествују представници 24 града и општине из Србије, а представнице Апатина ће наступити под редним бројем 23 и представљаће Данску са песмом „Where I Am“, са којом је Данска певачица Ања наступила на Евровизији 2017. године.

Према речима Данила Тркуље, координатора пројекта „Србија у ритму Европе“ за Апатин, представници наше општине су, од како учествују у овом такмичењу, сваке године остваривали све боље резултате.

  • Прошле године смо били трећи и мало нам је недостајало да победимо. У принципу, да смо добили мало више бодова путем СМС гласова били би први, јер смо по оцени жирија били други и буквално нам је фалила само подршка људи који гласају слањем СМС порука. Овом приликом позивам све Апатинце, који су у могућности, да се укључе у гласање и пошаљу СМС поруку са текстом: „Песма 23“ на број 1557 како би заједничким снагама победили и ово такмичење следеће године довели у Апатин, рекао је Тркуља.

Он је напоменуо да је учешће у такмичењу „Србија у ритму Европе“ пре свега промоција Апатина, као општине са великим туристичким потенцијалима.

The post Гласајмо за Апатинке, доведимо манифестацију „Србија у ритму Европе“ у нашу општину first appeared on 025 инфо вести.


Општина Апатин четврту годину за редом учествује на фестивалу „Србија у ритму Европе“, а представљаће је певачица Зорана Мрђа, те мажореткиње Мила Врачар и Миња Лазић. Директан пренос такмичења, које ће бити одржано 5. септембра у Чачку, преносиће телевизија „Прва“. На манифестацији учествују представници 24 града и општине из Србије, а представнице Апатина ће наступити …

Гласајмо за Апатинке, доведимо манифестацију „Србија у ритму Европе“ у нашу општину Read More »

The post Гласајмо за Апатинке, доведимо манифестацију „Србија у ритму Европе“ у нашу општину first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...