četvrtak, 29 jul 2021 06:07

Апатинска општина подстиче задругарство

Председница општине Апатин Дубравка Кораћ, приликом прошлонедељне посете министра пољопривреде Бранислава Недимовића и покрајинског секретара за пољопривреду Чедомира Божића Пригревици, истакла је да велики број пољопривредника из ове општине користе средства разних конкурса, како од ресорног Министарства пољопривреде, тако и од Покрајинског секретаријата за пољопривреду.

“План општине Апатин јесте да, као и предходних година, тако и ове, са пет милиона динара, помогне нашим пољопривредницима да буду конкурентни на тржишту. Новост је такође, да ћемо већ ове године као и убудуће пронаћи начин да у буџету одвојимо средства и помогнемо старим и новоформираним задругама. Сматрамо да је задружно организовање дугорочна перспектива без које мали пољопривредници, у данашњим условима привређивања и пласмана пољопривредних производа, не могу да опстану на тржишту”, рекла је Кораћева.

Б.К.

The post Апатинска општина подстиче задругарство first appeared on 025 инфо вести.


Председница општине Апатин Дубравка Кораћ, приликом прошлонедељне посете министра пољопривреде Бранислава Недимовића и покрајинског секретара за пољопривреду Чедомира Божића Пригревици, истакла је да велики број пољопривредника из ове општине користе средства разних конкурса, како од ресорног Министарства пољопривреде, тако и од Покрајинског секретаријата за пољопривреду. “План општине Апатин јесте да, као и предходних година, тако …

Апатинска општина подстиче задругарство Read More »

The post Апатинска општина подстиче задругарство first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti