subota, 17 jul 2021 06:52

Будимо хумани! Помозимо лечење Апатинца Алека Иштокова

У апатинским маркетима „Макси“ и „Идеа“ Црвени крст Апатин поставио је кутије за прикупљање новчаних прилога грађана за помоћ у лечењу четворогодишњег Алека Иштокова из Апатина.

Алек је превремено рођен дечак у 24. недељи гестацијске трудноће. Тренутно има непуне четири године, а услед превременог порођаја, код овог дечака је дошло до компликација и то тешког крварења мозга, због чега му је уграђен ВП шант. Због великог оштећења мозга пати од епилепсије и установљена му је дијагноза церебралне парализе. Иза Алека је неколико оперативних захвата. С обзиром да је био у инкубатору, очи му нису достигле потребну зрелост, стога има проблеме са видом. Дечак не жваће, па има проблема и са говором, не седи, не пузи и не хода.

Новчана средства су Алеку потребна за специјалистичке прегледе, оперативне захвате, физикалне, логопедске, дефектолошке и соматопедске третмане. Новац је неопходан и за олигофренолога, лекове ортопедска помагала, смештај и путне трошкове.

Жиро рачун на који могу да се уплате средства је 160-6000001131241-65

Из апатинског Црвеног крста позивају суграђане да, у складу са својим могућностима, учествују у овој хуманитарној акцији. Такође, нашем Алеку можемо помоћи и слањем смс поруке. Довољно је да укуцате 1066 и пошаљете на број 3030. Помозимо нашем суграђанину да има лепше и срећније детињство!

The post Будимо хумани! Помозимо лечење Апатинца Алека Иштокова first appeared on 025 инфо вести.


У апатинским маркетима „Макси“ и „Идеа“ Црвени крст Апатин поставио је кутије за прикупљање новчаних прилога грађана за помоћ у лечењу четворогодишњег Алека Иштокова из Апатина. Алек је превремено рођен дечак у 24. недељи гестацијске трудноће. Тренутно има непуне четири године, а услед превременог порођаја, код овог дечака је дошло до компликација и то тешког …

Будимо хумани! Помозимо лечење Апатинца Алека Иштокова Read More »

The post Будимо хумани! Помозимо лечење Апатинца Алека Иштокова first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.