subota, 10 jul 2021 05:51

Хумани Апатинци прикупили још 33.000 динара за Светланино лечење

Црвени крст Апатин ових је дана извршио пребројавање новчаних средстава у трговинским маркетима у Апатину у којима су постављене кутије за прикупљање новчаних прилога грађана за лечење Светлане Мирковић из Апатина. Прикупљена су новчана средства у износу од 33.470,00 динара.

Захваљујемо се свим грађанима великог срца који су дали свој допринос у овој хуманој акцији која има за циљ да наша Светлана оздрави, поручују из Црвеног крста и апелују на све људе добре воље да у недељу, 11. јула, посете Базар који организују у сарадњи са Туристичком организацијом Апатин , у центру града, у термину од 8 до 11 часова.

The post Хумани Апатинци прикупили још 33.000 динара за Светланино лечење first appeared on 025 инфо вести.


Црвени крст Апатин ових је дана извршио пребројавање новчаних средстава у трговинским маркетима у Апатину у којима су постављене кутије за прикупљање новчаних прилога грађана за лечење Светлане Мирковић из Апатина. Прикупљена су новчана средства у износу од 33.470,00 динара. Захваљујемо се свим грађанима великог срца који су дали свој допринос у овој хуманој акцији …

Хумани Апатинци прикупили још 33.000 динара за Светланино лечење Read More »

The post Хумани Апатинци прикупили још 33.000 динара за Светланино лечење first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Kapi za nos su nezamenljive u tretiranju simptoma prehlade, ali mnogi ne uzimaju u obzir upozorenje da se smeju koristit...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.