sreda, 07 jul 2021 05:55

Преко 200 учесника из земље и иностранства потврдило учешће на I Међународном фестивалу ракије у Апатину

Први Међународни фестивал ракије „Горње Подунавље“ биће одржан у недељу, 18. јула, на платоу апатинске „Марине“.

Како сазнајемо од организатора, произвођача и љубитеља вочних ракија „Чувари традиције“, фестивал ће бити организован уз богат програм и учешће великог броја излагача и гостију.

Скуп излагача заказан је за 9 сати, почетак програма у 11, а проглашење победника, уз доделу награда, пехара и медаља педвиђен је за 13 сати и 30 минута.

– Са великим задовољством саопштавамо да је на фестивал пријављено 217 учесника, од тога 45 их је из иностранства (Босна и Херцеговина – 26, Македонија – 9, Хрватска – 4, Словенија – 3, Црна Гора – 2 и Бугарска – 1), а посебно истичемо да је у склопу овог броја учесника и 14 дама, сазнајемо од организатора.

Подсећамо, укупан број пријављених узорака је 473, а оцењивање је урадио наш уважени професор др Нинослав Никићевић са Пољопривредног факултета у Земуну, иначе доајен српске ракијашке сцене.

The post Преко 200 учесника из земље и иностранства потврдило учешће на I Међународном фестивалу ракије у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Први Међународни фестивал ракије „Горње Подунавље“ биће одржан у недељу, 18. јула, на платоу апатинске „Марине“. Како сазнајемо од организатора, произвођача и љубитеља вочних ракија „Чувари традиције“, фестивал ће бити организован уз богат програм и учешће великог броја излагача и гостију. Скуп излагача заказан је за 9 сати, почетак програма у 11, а проглашење победника, …

Преко 200 учесника из земље и иностранства потврдило учешће на I Међународном фестивалу ракије у Апатину Read More »

The post Преко 200 учесника из земље и иностранства потврдило учешће на I Међународном фестивалу ракије у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.