sreda, 07 jul 2021 05:55

Све спремно за Мото сусрет у Апатину

На једној од најатрактивнијих локација за одржавање Мото сусрета, на каналу између Апатина и Сомбора, од 16. до 18. јула, и ове године ће се одржати моторијада.

Врхунска продукција, одличан музички програм састављен у сарадњи Туристичке организације Апатин и домаћина из Мото клуба „Пантер“ Апатин, комфоран и сјајно опремљен камп, позитивна атмосфера и све оно што иначе важи за овај догађај је ускоро пред нама.

Организатори спремно очекују велики број гостију и двоточкаша из земље и региона, а основни део програма чиниће следећи музички концерти:

ПЕТАK, 16. Јул

  • Бенд „Бесом против“
  • Бенд „Scintilla“ – Даки и Компани
  • Бенд „Kрвава Мери“

СУБОТА, 17. Јул

  • 17:00 дефиле моториста кроз Апатин
  • Бенд „Прљави Ромео“
  • ДИВЉЕ ЈАГОДЕ
  • Бенд „Њушке“

The post Све спремно за Мото сусрет у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


На једној од најатрактивнијих локација за одржавање Мото сусрета, на каналу између Апатина и Сомбора, од 16. до 18. јула, и ове године ће се одржати моторијада. Врхунска продукција, одличан музички програм састављен у сарадњи Туристичке организације Апатин и домаћина из Мото клуба „Пантер“ Апатин, комфоран и сјајно опремљен камп, позитивна атмосфера и све оно …

Све спремно за Мото сусрет у Апатину Read More »

The post Све спремно за Мото сусрет у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.