subota, 03 jul 2021 09:06

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА БИЦИКЛИСТИЧКЕ СТАЗЕ ОД АПАТИНА ДО БАЊЕ ЈУНАКОВИЋ

Радови на уређењу бициклистичке стазе од Апатина према Бањи Јунаковић који су почели крајем маја су завршени. Инвестиција је вредна 11 милиона динара, а новац је обезбедила општина Апатин.

Реконструисану стазу данас је обишла Дубравка Кораћ, председница општине Апатин која је том приликом истакла да су радови завршени пре рока, како би грађани могли да користе ову саобраћајницу током купалишне сезоне.

-На моју велику радост завршили смо ову инвестицију чак и доста пре рока. Извођач радова је имао рок још неких месец дана да заврши посао, али је био коректан и услишио нашу молбу да радови буду готови пре почетка купалишне сезоне у Бањи Јунаковић. Наши грађани сада имају могућност да уређеном бициклистичком стазом стигну до базена у овим врелим данима. Желела бих да се захвалим извођачима радова и надам се да ће ова стаза бити у функцији дуго и на корист свих наших грађана, рекла је Дубравка Кораћ.

Иако пројектом није било предвиђено, отприлике на половини стазе је направљено одмориште са клупама како би грађани могли да предахну у хладовини храстова.

-Приметили смо да доста старијих суграђана шета овим путем према Бањи, па смо сматрали да би било лепо и корисно да највише због њих поставимо ово одмориште, како би негде на средини пута имали могућност да мало предахну на клупама у хладовини.

Захваљујући радовима који су завршени крајем прошле године, када је реконструисана деоница од Радничког универзитета до Техничке школе, сада се може рећи да Апатинци имају бициклистичку стазу од центра града па све до Бање Јунаковић.

The post ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА БИЦИКЛИСТИЧКЕ СТАЗЕ ОД АПАТИНА ДО БАЊЕ ЈУНАКОВИЋ appeared first on Radio Dunav.


Радови на уређењу бициклистичке стазе од Апатина према Бањи Јунаковић који су почели крајем маја су завршени. Инвестиција је вредна 11 милиона динара, а новац је обезбедила општина Апатин. Реконструисану стазу данас је обишла Дубравка Кораћ, председница општине Апатин која је том приликом истакла да су радови завршени пре рока, како би грађани могли да […]

The post ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА БИЦИКЛИСТИЧКЕ СТАЗЕ ОД АПАТИНА ДО БАЊЕ ЈУНАКОВИЋ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.