sreda, 23 jun 2021 06:03

АПАТИН НИЗОМ ДОГАЂАЈА ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДУНАВА

Низом догађаја у Апатину ће ове године бити обележен 29. јун, Међународни дан Дунава. Програм ће почети 29. јуна 2021. године у 9,30 часова када ће са апатинске „Марине“ кренути прва бесплатна вожња бродићем „Апатинка“, а сви који желе да крстаре „Горњим подунављем“ резервације могу обавити путем телефона 025/515-0068. Поподневно бесплатно крстарење бродићем „Апатинка“ је заказано за 17 часова.

На плажи код ресторана „Плава ружа“ од 11 часова ће почети бесплатни промотивни тренинг вожње кајака и кануа за децу, у организацији Кајак клуба „Панонија“ из Апатина. Еколошка радна акција уклањања смећа са полуострва код Апатина ће почети у 15,30 часова, а у акцији ће учествовати и чланови ронилачког клуба који ће чистити акваторију.

Главни део програма обележавања Међународног дана Дунава ће бити одржан на платоу код кајак клуба „Панонија“ Апатин (на апатинском шеталишту) од 18 часова када ће почети дечја, биолошка и ликовна радионица. Пола сата касније ће почети наступ Апатинских мажореткиња, а потом ће се представити хор „Јединство“ Апатин, КУД-а „Царза“ Апатин и Музичка школа „Стеван Христић“ из Апатина. У 19,30 часова ће почети Музичка радионица „ROCK KIDS FEST“, а програм ће затворити музички репертоар по избору дуа „Дуле и Миле“.

Апатинци и гости нашег града ће од 18 часова код кајак кућице имати прилику да погледају и изложбу макета бродова Молнар Мишија из Апатина.

The post АПАТИН НИЗОМ ДОГАЂАЈА ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДУНАВА appeared first on Radio Dunav.


Низом догађаја у Апатину ће ове године бити обележен 29. јун, Међународни дан Дунава. Програм ће почети 29. јуна 2021. године у 9,30 часова када ће са апатинске „Марине“ кренути прва бесплатна вожња бродићем „Апатинка“, а сви који желе да крстаре „Горњим подунављем“ резервације могу обавити путем телефона 025/515-0068. Поподневно бесплатно крстарење бродићем „Апатинка“ је […]

The post АПАТИН НИЗОМ ДОГАЂАЈА ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДУНАВА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti