četvrtak, 17 jun 2021 10:43

Апатинци близу преузимања трона

Кошаркашки клуб “Апатин”, у оквиру шестог кола Летње лиге “Бачка”, састао се са кошаркашким клубом “Црвенка”. Оно што треба напоменути јесте да је ово била реванш утакмица, с обзиром да су наши момци први меч код куће добили 20. маја резултатом 79:62. Овај пут, за разлику од прошлог, окршај се десио у Црвенки, а Апатинци су заслужено славили резултатом 54:94 ( 09:20 ; 16:17 ; 19 : 32 ; 10:25 ). 

Током целе утакмице гости су доминирали, а то показује и крајњи исход меча. Тренер екипе Ненад Угарковић је изјавио следеће:

  • Задовољан сам. Било је прилично добро, што показује и резултат. Свима је подједнако расподељена минутажа и сви су одрадили свој део посла на врхунском нивоу. Акценат бих ставио на младе момке попут Млинара, Олујића и Окоша, који су се одлично показали, и убацили преко десет поена. Укупно има седам играча који имају преко десет поена, што је доказ тимске игре, и тиме сам задовољан.

Овом победом, изабраници тренера Угарковића налазе се на вицешампионској позицији са девет бодова, док је испред њих кошаркашки клуб “Марина” са бодом више. Следећи меч Апатинци играју у суботу, 3. маја, против кошаркашког клуба “Basketball Stars” у хали основне школе “Жарко Зрењанин” Апатин.

Видан Јеротијевић


Кошаркашки клуб “Апатин”, у оквиру шестог кола Летње лиге “Бачка”, састао се са кошаркашким клубом “Црвенка”. Оно што треба напоменути јесте да је ово била реванш утакмица, с обзиром да су наши момци први меч код куће добили 20. маја резултатом 79:62. Овај пут, за разлику од прошлог, окршај се десио у Црвенки, а Апатинци …

Апатинци близу преузимања трона Read More »


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...