subota, 12 jun 2021 05:30

АМБАСАДОРИ ЈЕДАНАЕСТ ЗЕМАЉА У ПОСЕТИ АПАТИНУ

Општину Апатин данас су посетили дипломатски представници једанаест држава, међу којима су били амбасадори Немачке, Белгије, Египта, Мексика, Кипра, Израела, Албаније, Камбоџе, као и званичници амбасада Румуније, Словачке и Аустрије.

Дипломате је у Великој сали Скупштине општине Апатин поздравила председница општине Дубравка Кораћ, која је уважене госте упознала са основним информацијама о општини Апатин, али и могућностима за привредну, културну и туристичку сарадњу.

-Имамо заиста велику част да угостимо овакав скуп у Апатину. Ово је одлична прилика да добро позиционирамо и представимо нашу општину и њене потенцијале, рекла је Дубравка Кораћ.

Амбасадори су имали прилику да се упознају са културно-историјским знаменитостима Апатина, природним богатствима Специјалног резервата природе „Горње Подунавље“, као и да посете Апатинску пивару.

The post АМБАСАДОРИ ЈЕДАНАЕСТ ЗЕМАЉА У ПОСЕТИ АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.


Општину Апатин данас су посетили дипломатски представници једанаест држава, међу којима су били амбасадори Немачке, Белгије, Египта, Мексика, Кипра, Израела, Албаније, Камбоџе, као и званичници амбасада Румуније, Словачке и Аустрије. Дипломате је у Великој сали Скупштине општине Апатин поздравила председница општине Дубравка Кораћ, која је уважене госте упознала са основним информацијама о општини Апатин, али […]

The post АМБАСАДОРИ ЈЕДАНАЕСТ ЗЕМАЉА У ПОСЕТИ АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti