sreda, 09 jun 2021 14:01

Бесплатне обуке пливања за децу, пријаве у току

Спортски савез општине Апатин, у сарадњи са Специјалном болницом за рехабилитацију „Јунаковић“ Апатин, организују бесплатну обуку за децу непливаче узраста од 5 до 14 година са територије општине Апатин.

Школа је организована у три смене које ће бити одржане у периоду од 28. јуна до 27. јула 2021. године. Прва смена почиње 28. јуна и трајаће до 06. јула, друга смена је од 7. до 15. јула, док ће трећа смена почети 19. и трајаће до 27. јула и у оквиру ње ће школу пливања похађати деца из апатинских села.

Обука деце ће се одржавати у преподневним сатима на базенима Бање Јунаковић. За све учеснике обуке организован је превоз, а полазак испред Основне школе „Жарко Зрењанин“ је у 8,45 док деца се на место поласка враћају у 11,15 часова.

Додатне информације и пријаве се могу обавити путем телефона 064/9617202 и 063/392-719.


Спортски савез општине Апатин, у сарадњи са Специјалном болницом за рехабилитацију „Јунаковић“ Апатин, организују бесплатну обуку за децу непливаче узраста од 5 до 14 година са територије општине Апатин. Школа је организована у три смене које ће бити одржане у периоду од 28. јуна до 27. јула 2021. године. Прва смена почиње 28. јуна и …

Бесплатне обуке пливања за децу, пријаве у току Read More »


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.