utorak, 08 jun 2021 14:46

ВОЗ УСМРТИО СОНЋАНИНА

54-годишњи Сонћанин З.K погинуо је под за сада неразјашњеним околностима, када је на њега на делу пруге Сонта-Пригревица налетео путнички воз и усмртио га на лицу места.

Несрећа се догодила јутрос око 6:30 часова.

Истрага би требало да утврди под којим околостима се догодила ова трагедија, да ли је била несрећа или је реч о самоубиству.

По налогу вишег тужиоца тело је послато на обдукцију у новосадски Завод за судску медицину.

The post ВОЗ УСМРТИО СОНЋАНИНА appeared first on Radio Dunav.


54-годишњи Сонћанин З.K погинуо је под за сада неразјашњеним околностима, када је на њега на делу пруге Сонта-Пригревица налетео путнички воз и усмртио га на лицу места. Несрећа се догодила јутрос око 6:30 часова. Истрага би требало да утврди под којим околостима се догодила ова трагедија, да ли је била несрећа или је реч о […]

The post ВОЗ УСМРТИО СОНЋАНИНА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.