ponedeljak, 07 jun 2021 11:54

АПАТИНЦИМА ТИТУЛА ПРВАКА ЛИГЕ

Победом против Јабуке (32:29), рукометаши Апатина ставили су тачку на успешну прволигашку сезону, крунисану пласманом у Супер Б лигу. Најефикаснији у редовима плаво-белих били су Стеван Ољача са 9 и Александар Пилиповић са 8 постигнутих голова.

Победнички пехар капитену Чедомиру Милојевићу уручио је Марко Менићанин делегат меча, а специјалну плакету Рукометног савеза Војводине поводом 25 година успешне играчке каријере, добио је Апатинац Југослав Kрец, који је у Јабуци одиграо свој опроштајни меч.

Апатинци су током првенства остварили 19 победа и 3 ремија, уз гол-разлику 694:574, па могу да се похвале и чињеницом да им је одбрана била најбоља у лиги.

Владимир Ђукић, председник РК Апатин не крије задовољство постигнутим успехом и најављује озбиљне припреме за Супер Б лигу.

-Намера нам је да са неколико појачања нападнемо и врх табеле. У овој лиги се такмиче озбиљни тимови са прволигашким искуством попут Лазаревца, Црвенке, Врбаса, Kаћа… Жеља нам је да вратимо Апатину рукомет који то због дуге традиције и резултата заслужује, поручио је Ђукић.

The post АПАТИНЦИМА ТИТУЛА ПРВАКА ЛИГЕ appeared first on Radio Dunav.


Победом против Јабуке (32:29), рукометаши Апатина ставили су тачку на успешну прволигашку сезону, крунисану пласманом у Супер Б лигу. Најефикаснији у редовима плаво-белих били су Стеван Ољача са 9 и Александар Пилиповић са 8 постигнутих голова. Победнички пехар капитену Чедомиру Милојевићу уручио је Марко Менићанин делегат меча, а специјалну плакету Рукометног савеза Војводине поводом 25 […]

The post АПАТИНЦИМА ТИТУЛА ПРВАКА ЛИГЕ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.