subota, 05 jun 2021 05:53

АПАТИНЦИ ОРГАНИЗУЈУ НОВИ БАЗАР ЗА СВЕТЛАНУ МИРКОВИЋ

Током прошле године грађани Апатина, али и Сомбора су одржали неколико хуманитарних базара захваљујући којима су, поред бројних донатора, прикупљења средства за хитну интервенцију Светланиног лечења. Срећом све терапије су добро прошле, резултати су очекивани и Светланино здравствено стање се побољшало.

Међутим, због свих бројних захвата, неопходна је вишемесечна терапија како би се организам опоравио и метастазе не би вратиле, а цена рачуна за лекове предвиђене терапије износи преко 14.000 евра. Тренутни број донација сакупљених путем СМС порука покрива само трећину те суме, тако да је породици неопходна помоћ у скупљању преосталих средстава.

Због свега наведеног у суботу, 12. јуна 2021. године од 09 до 12 часова у пешачкој зони улице Српских Владара у Апатину ће бити организован нови базар за Светлану.

Заинтересовани излагачи који желе да понуде своје производе на базару, а новац од продаје да усмере за помоћ Светлани могу се пријавити до уторка 08. јуна у просторијама Туристичке организације Апатин или путем телефона 025/772-555.

Они који нису у могућности да присуствују базару Светлани Мирковић могу помоћи тако што ће послати СМС поруку са текстом 788 на број 3030.

The post АПАТИНЦИ ОРГАНИЗУЈУ НОВИ БАЗАР ЗА СВЕТЛАНУ МИРКОВИЋ appeared first on Radio Dunav.


Током прошле године грађани Апатина, али и Сомбора су одржали неколико хуманитарних базара захваљујући којима су, поред бројних донатора, прикупљења средства за хитну интервенцију Светланиног лечења. Срећом све терапије су добро прошле, резултати су очекивани и Светланино здравствено стање се побољшало. Међутим, због свих бројних захвата, неопходна је вишемесечна терапија како би се организам опоравио […]

The post АПАТИНЦИ ОРГАНИЗУЈУ НОВИ БАЗАР ЗА СВЕТЛАНУ МИРКОВИЋ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...