nedelja, 30 maj 2021 15:16

Апатинке освојиле 6 медаља на ,,Street volley” турниру

Турнир ,,Street volley  Apatin 2021’’ је премашио сва очекивања и срушио све рекорде по броју учесника када је у питању улична одбојка.  Учествовало је 58 клубова из Војводине и са територије Србије, који су довели око 2.000 девојчица и дечака, узраста од 8 до 16 година у Апатин. Дужином целе главне улице и на Тргу …

Апатинке освојиле 6 медаља на ,,Street volley” турниру Read More »


Турнир ,,Street volley  Apatin 2021’’ је премашио сва очекивања и срушио све рекорде по броју учесника када је у питању улична одбојка. 

Учествовало је 58 клубова из Војводине и са територије Србије, који су довели око 2.000 девојчица и дечака, узраста од 8 до 16 година у Апатин.

Дужином целе главне улице и на Тргу Никола Тесла такмичиле су се рекордне 342 екипе. Девојчице су се такмиче у осам узрасних категорија, а дечаци у шест.

На турниру је било 200 тренера који су сјајно организовали и водили своје екипе.

Оно што су Апатинци имали прилику да виде, одавно је превазишло турнирски карактер, па се комотно може рећи да је у суботу одржан још један одбојкашки фестивал деце, тачније будућих шампиона.

На 23 терена за мини одбојку водила се током целог дана велика борба за сваку лопту, поен, сет и бодове. 

На турниру је било 30 судија са територије читаве Војводине, који су  привели око 400 утакмица крају, уз закључак да су то одрадили одлично.

Победницима на свим теренима су припале медаље, пехари и дипломе које је обезбедио Одбојкашки савез Србије. 

Имали смо прилике да попричамо са пар такмичара и такмичарки који су нам рекли да им је било фантастично, нашли су нека нова пријатељства, али и учврстили стара. Надају да ће следеће године исто имати прилику да дођу у Апатин, надмећу се у одбојкашким вештинама, као и да се друже са другарима из разних места. 

У  свим категоријама, на свим теренима су биране најбоље играчице и најбољи играчи турнира.

Девојчице из одбојкашког клуба Апатин су  освојиле  шест медаља, четири сребрне и две бронзане. 

Турнир је сјајно организовао одбојкашки клуб Апатин.

М.П./В.Ј.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Google ukida uslugu koju je predstavio još u oktobru 2020. godine. U pitanju je Google One VPN koji, kada je predstavlj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.