petak, 28 maj 2021 07:54

АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ОДЛИЧНИ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У СОМБОРУ

Млади апатински атлетичари имали су одличан наступ на регионалном такмичењу Дунав осигурање Спортске игре младих у атлетици које је данас одржано у Сомбору на Градском стадиону.

На такмичењу које се одржало на 60 метара је наступило шест такмичара из Апатина који су имали одличне наступе. Победу код девојчица 2010 и 2011. годиште остварила је Милица Занзе са резултатом 8 секунди и 55 стотинки у истој старосној категорији код дечака победио је Урош Мандић са резултатом 9 секунди и 23 стотинке, поред њих двоје храбро су наступили и Николина Половина која је заузела 2. место у својој групи, Јована Куриџа и Софија Бујић су такође заузеле друга места у својим групама док је Јелена Куриџа освојила треће место у својој групи.

Победом на регионалном такмичењу Милица Занзе и Урош Мандић остварили су пласман на покрајинско такмичење Спортских игара младих које се одржава 13. јуна 2021. године у Сремској Митровици, на којем ће победници у својим категоријама изборити пласман на финално такмичење које се ове године одржава у Сплиту или Дубровнику.

Треба напоменути да Атлетски клуб Апатин спроводи бесплатну школу атлетике за децу, три пута недељно: уторком и четвртком од 18.00 до 19.30 часова на теренима на стадиону ОФК Младост и суботом у преподневним сатима од 11.00 часова на истом месту, у случају лоших временских услова тренинзи се реализују у хали ОШ Жарко Зрењанин. Тренинзи су доступни за све заинтересоване и потпуно су бесплатни. Информације у вези са тренинзима и терминима могу се добити на емаил клуба: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или телефон 0640110222.

The post АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ОДЛИЧНИ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У СОМБОРУ appeared first on Radio Dunav.


Млади апатински атлетичари имали су одличан наступ на регионалном такмичењу Дунав осигурање Спортске игре младих у атлетици које је данас одржано у Сомбору на Градском стадиону. На такмичењу које се одржало на 60 метара је наступило шест такмичара из Апатина који су имали одличне наступе. Победу код девојчица 2010 и 2011. годиште остварила је Милица […]

The post АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ОДЛИЧНИ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У СОМБОРУ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...