sreda, 26 maj 2021 16:45

Апатинка Марина Гајчин међу 59 најперспективнијих спортиста у Војводини

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста уручио је уговоре о стипендирању 59 перспективних и талентованих спортиста из Војводине, узраста од 14 до 20 година. За ту намену је ове године из покрајинског буџета опредељено укупно 10 милиона динара. Стипендисти су спортисти из 30 спортских грана, предложили су их покрајински грански савези, а међу …

Апатинка Марина Гајчин међу 59 најперспективнијих спортиста у Војводини Read More »


Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста уручио је уговоре о стипендирању 59 перспективних и талентованих спортиста из Војводине, узраста од 14 до 20 година. За ту намену је ове године из покрајинског буџета опредељено укупно 10 милиона динара. Стипендисти су спортисти из 30 спортских грана, предложили су их покрајински грански савези, а међу њима је и Апатинка Марина Гајчин.

Секретар Баста је, уз честитке најталентованијим младим спортистима на резултатима које су постигли, посебно истакао њихову упорност да истрају у околностима које нису биле лаке, а које је наметнула епидемиолошка ситуација.

  • Драги спортисти, ви чините окосницу нашег врхунског спорта у будућности и на вама је да наставите вредно да тренирате, да не губите мотивацију и елан. Одувек смо били поносни на чињеницу да смо земља врхунских спортиста и зато је наша заједничка обавеза да ту традицију следимо, навео је Баста.

Он је нагласио да ће Покрајински секретаријат за спорт и омладину наставити да улаже у спорт и младе наде, и да проналази начине и механизме да подстиче њихов труд и таленат и то не само када постигну успех него и на њиховом путу ка успеху.

  • Циљ нам је да континуирано пратимо рад и резултате младих спортиста и да улажемо у њихову будућност и у будућност нашег врхунског спорта, поручио је ресорни секретар.

Баста је овом приликом указао и на изузетан значај и допринос тренера, када је реч о резултатима ових младих и перспективних чланова нашег друштва, јер су, како је нагласио, несебично делили своје вештине и знање, као и родитеља, који су били највећи ослонац и подршка у њиховим постигнућима.


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti