ponedeljak, 24 maj 2021 13:03

Vanredni teren u Novoj Selenči: Uklonjen kabasti otpad koji je ostavljen pored kontejnera

Uprkos velikom broju apela koje smo uputili našim sugrađanima u vezi sa pravilnim odlaganjem otpada, nemarnost pojedinaca je još uvek aktuelna. Zaposleni Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća” su još jednom, mimo predviđenih aktivnosti, izašli na teren kako bi raščistili stari nameštaj koji je ostavljen pored kontejnera. Iako je nedavno završena akcija “Mesec čistoće”, tokom koje su […]

Članak Vanredni teren u Novoj Selenči: Uklonjen kabasti otpad koji je ostavljen pored kontejnera se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Uprkos velikom broju apela koje smo uputili našim sugrađanima u vezi sa pravilnim odlaganjem otpada, nemarnost pojedinaca je još uvek aktuelna.

Zaposleni Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća” su još jednom, mimo predviđenih aktivnosti, izašli na teren kako bi raščistili stari nameštaj koji je ostavljen pored kontejnera. Iako je nedavno završena akcija “Mesec čistoće”, tokom koje su građani, u predviđenom terminu, mogli da iznesu kabasti i drugi otpad koji smo besplatno odvozili, deo sugrađana se nije odazvao našem pozivu na vreme.

Podsećamo građane koji se nemarno ophode prema svojoj okolini da kontejner za kabasti otpad mogu da iznajme pozivom na broj 025/415-788, lokal 114.

Takođe, ovim putem se zahvaljujemo svim građanima koji su ispoštovali akciju “Mesec čistoće” i doprineli tome da Sombor bude lepši i uredniji grad za stanovanje.

Članak Vanredni teren u Novoj Selenči: Uklonjen kabasti otpad koji je ostavljen pored kontejnera se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Read full article on Čistoća


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...