petak, 21 maj 2021 07:16

Апатинка Ања Писар трећа на тениском турниру 1. категорије у Чачку

Турнир 1. категорије ,,SUPER 4’’ за младиће и девојке до 16 година, одигран је од 15. до 17. маја у Тениском клубу ,,Слобода” у Чачку, у оквиру календара Тениског савеза Србије. У изузетно јакој конкуренцији, Ања, која има свега 14 година, је у другом колу успела да савлада противницу са 6:3, 7:5 и самим тим …

Апатинка Ања Писар трећа на тениском турниру 1. категорије у Чачку Read More »


Турнир 1. категорије ,,SUPER 4’’ за младиће и девојке до 16 година, одигран је од 15. до 17. маја у Тениском клубу ,,Слобода” у Чачку, у оквиру календара Тениског савеза Србије.

У изузетно јакој конкуренцији, Ања, која има свега 14 година, је у другом колу успела да савлада противницу са 6:3, 7:5 и самим тим се пласирала у полуфинале, где нажалост, није успела да избори пласман за финале, али је освојила високо треће место. 

Ања Писар тренира од своје четврте године. Прве тениске кораке направила је Апатину, да би потом прешла у ТК ,,Жак” Сомбор. Тренутно игра за ТК ,,Спартак” из Суботице. Спаринг играч јој је Немања Медић, а кондициони тренер Немања Стојисављевић.

Млада Апатинка је одличан ученик осмог разреда ОШ ,,Жарко Зрењанин” и нада се упису у Змај Јовину Гимназију у Новом Саду, спортски смер.


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti