petak, 14 maj 2021 16:30

Апатинка Елена Ћопић друга у Војводини

У четвртак, 13. маја, на стадиону Карађорђе у Новом Саду одржано је школско међуокружно такмичење у атлетици. Општину Апатин је представљала Елена Ћопић, ученица петог разреда ОШ ,,Жарко Зрењанин”. Она се такмичила у трци на 60 метара, у конкуренцији петих и шестих разреда и освојила друго место. У прилог овом великом успеху за Елену говори …

Апатинка Елена Ћопић друга у Војводини Read More »


У четвртак, 13. маја, на стадиону Карађорђе у Новом Саду одржано је школско међуокружно такмичење у атлетици. Општину Апатин је представљала Елена Ћопић, ученица петог разреда ОШ ,,Жарко Зрењанин”. Она се такмичила у трци на 60 метара, у конкуренцији петих и шестих разреда и освојила друго место.

У прилог овом великом успеху за Елену говори чињеница да је била једина учесница петог разреда, док су све остале такмичарке  биле годину дана старије. Са њом је ишао на такмичење наставник физичког Никола Орељ. 

  • Трка је била неизвесна до самог краја и последњи метри су одлучивали о победнику. Ове године нам је измакло прво место и пласман на републичко такмичење, али следеће године када Елена буде трчала са својом генерацијом то ће бити много реалније. Елена је чланица АК Маратон из Сомбора, те похваљујем и тренера тог клуба Миру Трифунов. Види се одличан рад са децом, што су показале и медаље, јер сва деца која су дошла из њеног клуба и представљала наш округ, узела су неку од прве три медеље. Елена је пресрећна оствареним успехом и поручује да јој је била част представљати школу, те да није очекивала да ће бити друга у Војводини, поготово што се такмичила са годину дана старијим девојчицама, а самим тим је овај успех још слађи, рекао је професор физичког васпитања Никола Орељ.

Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.