sreda, 12 maj 2021 11:36

Ekipe “Čistoće” nastavljaju sa uređenjem zelenih površina

Javno komunalno preduzeće “Čistoća” nastavilo je sa velikim brojem aktivnosti u cilju održavanja higijene i lepote našeg grada. Ove nedelje smo se fokusirali na uređenje zelenih površina. Ekipa “Javne higijene” sakupljala je otpad i očistila zelene površine, a uređene su i ivice puta na prelazu preko Apatinskog mosta. Iako naše ekipe svakodnevno vredno rade kako […]

Članak Ekipe “Čistoće” nastavljaju sa uređenjem zelenih površina se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Javno komunalno preduzeće “Čistoća” nastavilo je sa velikim brojem aktivnosti u cilju održavanja higijene i lepote našeg grada.

Ove nedelje smo se fokusirali na uređenje zelenih površina. Ekipa “Javne higijene” sakupljala je otpad i očistila zelene površine, a uređene su i ivice puta na prelazu preko Apatinskog mosta.

Iako naše ekipe svakodnevno vredno rade kako bi Sombor ostao lep i uredan, potrebna nam je i pomoć sugrađana na koje smo više puta apelovali da otpad odlažu na mesta predviđena za to.

Takođe, još jednom apelujemo i na ljude koji prolaze kroz naš grad i prigradska naselja da vode računa o tome gde odlažu otpad.

Članak Ekipe “Čistoće” nastavljaju sa uređenjem zelenih površina se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Read full article on Čistoća


Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.