petak, 07 maj 2021 14:09

Дани пред нама сунчани и све топлији, Дунав у порасту

Према најавама метеоролога, у Апатину након данашњег облачног дана са повременом кишом и максималном дневном температуром од 17 степени целзијусових, следи раведравање и постепени пораст температура. У суботу, 8. маја, биће ведро, а температура ће током дана доћи до осамнаестог подеока. Дан касније, у недељу, задржаће се ведро време, али ће бити још топлије, те …

Дани пред нама сунчани и све топлији, Дунав у порасту Read More »


Према најавама метеоролога, у Апатину након данашњег облачног дана са повременом кишом и максималном дневном температуром од 17 степени целзијусових, следи раведравање и постепени пораст температура.

У суботу, 8. маја, биће ведро, а температура ће током дана доћи до осамнаестог подеока. Дан касније, у недељу, задржаће се ведро време, али ће бити још топлије, те ће максимална дневна температура бити 22 степена. 

Понедељак, 10. мај, донеће, према прогнозама, чак 27 степени током дана, уз претежно сунчано време, а исто нас очекује и у уторак. За среду метеоролози најављују пролазну кишу и благи пад температуре.

Водостај Дунава код Апатина данас је у порасту, и износи 220цм, што је 24цм више него јуче.


Read full article on 025 info - Apatin


Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...