četvrtak, 29 april 2021 10:29

Raspored rada JKP „Čistoća“ Sombor za vreme uskršnjih praznika

Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ Sombor obaveštava korisnike svojih usluga da se delatnost sakupljanja i transporta otpada neće obavljati za vreme uskršnjiih i prvomajskih praznika, odnosno od 30.04.2021. godine (petak), do 04.05.2021. godine (utorak). JKP „Čistoća“ Sombor redovno nastavlja sa radom od srede, 05.05.2021. Molimo građane da prikupljeni otpad iznesu naredne nedelje u redovnom terminu predviđenom […]

Članak Raspored rada JKP „Čistoća“ Sombor za vreme uskršnjih praznika se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ Sombor obaveštava korisnike svojih usluga da se delatnost sakupljanja i transporta otpada neće obavljati za vreme uskršnjiih i prvomajskih praznika, odnosno od 30.04.2021. godine (petak), do 04.05.2021. godine (utorak).

JKP „Čistoća“ Sombor redovno nastavlja sa radom od srede, 05.05.2021.

Molimo građane da prikupljeni otpad iznesu naredne nedelje u redovnom terminu predviđenom za transport otpada.

Tokom uskršnjih praznika, biće angažovani dežurni radnici Odeljenja javne higijene koji će održavati higijenu unutar Venaca i na ostalim javnim površina, u skladu sa redovnim rasporedom čišćenja, održavanja ulica i pražnjenja korpi za otpad. Za vreme praznika obavljaće se i vanredno pražnjenje kontejnera u okviru prve zone – uži centar grada, zbog povećanih količina otpada tokom prazničkih dana. Takođe će se vršiti pražnjenje kontejnera na javnim površinama kod kolektivnog tipa stanovanja u MZ „Nova Selenča“.

Odeljenje selekcije otpada – Reciklažni centar, neće raditi za vreme praznika.

JKP „Čistoća“ Sombor zahvaljuje se korisnicima svojih usluga na dosadašnjoj uspešnoj saradnji.

Članak Raspored rada JKP „Čistoća“ Sombor za vreme uskršnjih praznika se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Read full article on Čistoća


Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.