utorak, 02 februar 2021 06:31

Apatinske kuglašice izborile plasman na državno prvenstvo

U Staroj Moravici je juče održano kuglaško prvenstvo Vojvodine u tandem parovima za seniore, koje je ujedno i kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo. Sa jučerašnjeg takmičenja plasman na prvenstvo države izborilo je prvih deset od ukupno 26 prijavljenih parova. Ženski kuglaški klub Apatin su u Staroj Pazovi predstavljala tri para.

Srebrnu medalju osvojile su Silvana Štulić i Jasna Orlović sa odličnim rezultatom od 589 oborenih čunjeva. Pored njih, osvojenim osmim mestom sa 545 oborenih čunjeva plasman na državno prvenstvo su izborile Biljana Popović i Marina Medić.

Za apatinski klub su nastupile još Snežana Petrović i Nataša Nađ koje su oborile 519 čunjeva i ovim rezultatom zauzele petnaesto mesto, što nije bilo dovoljno za plasman na prvenstvo države.
Narednog vikenda se održavaju pojedinačna takmičenja.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.