Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Napušteni psi i dalje seju strah u Apatinu, napadnut dečak, blokiran prilaz banci Napušteni psi i dalje seju strah u Apatinu, napadnut dečak, blokiran prilaz banci
petak, 01 januar 2021 08:36

Napušteni psi i dalje seju strah u Apatinu, napadnut dečak, blokiran prilaz banci

Skoro da nema dana a da napušteni psi u centru Apatina nekog ne napadnu. Društvene mreže su pune informacija o problemima koje ovi psi prave, a reakcije sugrađana brojne.

Poslednja u nizu je od pre nekoliko dana, kada je objavljeno da su psi u „esovima“ izujedali jednog dečaka, nanevši mu nekoliko ozbiljnih povreda. Brojni komentari ogorčenih Apatinaca bili su usmereni na nadležne opštinske službe, koje već duže vremena ne nalaze adekvatno rešenje za ovaj veliki problem.

-Ima nekoliko čopora, ali najopasnija su dva psa, koja su već nekoliko puta napadala prolaznike. Psu koji napadne, nije mesto na ulici, već u azilu. Međutim, ovi su i dalje tu. Često su u pratnji nekoliko devojčica. Pošto ih one hrane, prema njima su „prijateljski“ raspoloženi, ali zato nasrću na prolaznike, posebno bicikliste. Kako sam saznala, nedavno je bio pokušaj da se oni uklone sa ulice u prihvatilište, ali su zahvaljujući toj deci sklonjeni pre akcije, te su uhvaćeni neki drugi psi. Ovo je postao veoma ozbiljan problem, naročito u centru grada, najviše u „esovima“, gde je svaki prolaznik bukvalno u opasnosti od njihovog napada, kaže naša sagovornica, aktivna u rešavanju problema oko napuštenih pasa i njihovog udomljavanja.

Juče nam je, uz fotografiju, stigao i apel iz Vojvođanske banke, gde, kako kažu, ceo dan nisu uspeli da oteraju nekoliko pasa sa ulaza u banku.

-Klijenti ceo dan nisu mogli prići ulazu u banku od pasa, a mi nismo uspeli nikako da ih oteramo. Režali su na svakog ko bi pokušao da priđe stepenicama. Bilo je vrlo neprijatno i po nas, zaposlene i po naše klijente, požalili su nam se iz Vojvođanske banke.

Sve u svemu, činjenica je da problem postoji i da je svakog dana sve veći, sa povećanjem broja napadnutih i ugriženih sugrađana. Vreme je i da se reši. Trajno.

Izvor: apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje