petak, 20 novembar 2020 06:45

Uz pomoć opštine, obezbeđena sredstva za povratak Dejana Smiljanića sa malte

Građani opštine Apatin su i ovaj put pokazali humanost i solidarnost te na delu različitim vidovima organizovanih akcija prikupli neophodna sredstva za povratak našeg teško obolelog sugrađanina sa Malte, Dejana Smiljanića.
Deo novca je obezbeđen preko donacija ljudi dobre volje, a za preostali deo sredstava koji je nedostajao upućena je molba opštini Apatin koja je pozitivno odgovorila i za ovu namenu izdvojila 500.000 dinara koje će biti uplaćene u toku današnjeg dana.

Prema rečima predsednice opštine Dubravke Korać, sredstva za pomoć Dejanu su preusmerena iz budžeta namenjenog za organizovanje predstojećih prazničnih događaja, pre svih Nove godine, koji se neće održavati usled aktuelne epidemiološke situacije.

Hvala svima koji su nam pomogli u ovako kratkom vremenskom periodu da uspemo sakupiti novac, Dejan bi trebalo u pratnji doktora u subotu da doputuje, rekla je LJiljana Lukić, Dejanova sestra.

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...