Izvađen utopljenik nedaleko od Brunai čarde Izvađen utopljenik nedaleko od Brunai čarde
nedelja, 08 novembar 2020 09:13

Izvađen utopljenik nedaleko od Brunai čarde

Juče oko 9 časova iz Kupusinskog Dunavca izvađeno je beživotno telo Paje Ogrizovića (82) iz Sombora.

Nesrećni čovek, koji je sa suprugom živeo na vikednici u blizini čarde, je juče ujutro izašao čamcem na pecanje. Pošto se u uobičajeno vreme nije vratio kući, supruga je alarmirala komšije, koje su krenule u potragu, a njegov nestanak prijavile policiji. Potraga, prekinuta zbog mraka, nastavljenaje rano jutros.

-Sinoć smo uspeli samo da pronađemo njegov čamac, koji je bio sa druge strane Dunavca. U njemu su uredno bili poslagani štapovi i sav pribor za pecanje, navodi naš izvor sa lica mesta.

Potraga je nastavljena jutros, a osim policije, uključili su se i komšije, vikendaši i pecaroši. Nakon nepuna dva sata „češljanja“ Dunavca, desetak metara od obale, nedaleko od mesta na kom je pecao, beživotno telo nesrećnog Somborca je pronađeno.

Pošto na telu utopljenika nema tragova povreda, a ništa nije dirano ni iz čamca, pretpostavlja se da je u pitanju nesrećni slučaj, odnosno da mu je pozlilo ili se okliznuo i tako ispao iz čamca.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.