sreda, 01 novembar 2023 05:58

Rukometaši Apatina uspešni na gostovanju

 

Rukometaši Apatina u šestom (6) kolu Prve lige Vojvodine zabeležili su pobedu (20:23) na veoma teškom gostovanju protiv Vojvode Stepe. Pobeda još više dobija na značaju, ako se uzme u obzir da su gosti nastupili bez šest igrača (Milojević, Braun, Horvat, Komazec, Gardijan, P. Mandić).

Domaćin je utakmicu otvorio sa tri vezana gola. Gosti su se brzo stabilizovali i u narednih desetak minuta su preokrenuli rezultat u svoju korist (5:7). Osam minuta pre odlaska na odmor na semaforu je bilo pet golova prednosti za sastav iz Apatina (6:11). Prednost su sačuvali do odlaska na odmor. Tokom većeg dela drugog dela uspešno su čuvala prednost. Domaći sastav je u 52. minutu prišao na gol zaostatka, međutim, nisu imali snage za potpuni preokret, te su bodovi zasluženo otišli put Apatina. Izveštaj sa utakmice možete pogledati u prilogu.

Najefikasniji u redovima “plavo-belih” bio je Aleksandar Pilipović sa osam golova, jedan manje je dao Marko Živković, dok se Davor Galfi u strelce upisao šest puta. Apatin je trenutno četvrti tim lige sa osam bodova.

U narednom kolu dočekuju Crvenu Zvezdu iz Mokrina koja je na pretposlednjem mestu sa dva boda. Pre ovog susreta, Apatin će danas od 20.30 časova u osmini finala Kupa Vojvodine ugostiti subotički Spartak.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.