četvrtak, 27 jul 2023 06:25

Asfaltira se Apatinski put u Prigrevici, danas završetak

Nije prošlo dugo od najave radova na ulici Apatinski put u Prigrevici do trenutka kada se govori o završetku radova. Predsednica opštine Apatin Dubravka Korać danas se zahvalila i pohvalila izvođače koji su se potrudili da umesto planiranih 35 dana za završetak, već petnaesti dan pričamo o asfaltiranoj ulici.

„Posao je pri kraju, asfaltiranje očekujemo da bude gotovo već u toku sutrašnjeg dana, a nakon toga i da se postavi horizontalna i vertikalna signalizacija“, rekla je Dubravka Korać.

Predsednica naše opštine je najavila i da će po završetku radova u Prigrevici, početi i izgradnja biciklističke staze od Svilojeva do Banje Junaković, a da se do kraja godine očekuje i asfaltiranje puta od ulice Nova do deponije u Apatinu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.