subota, 27 novembar 2021 05:05

DANAS OD 14 ČASOVA BLOKADA SVIH PUTEVA U SRBIJI

 Situacija je alarmantna. Donošenje zakona o eksproprijaciji nije ništa drugo do čin veleizdaje. Ovo ne sme proći. Narodna skupština Republike Srbije de fakto je prestala da postoji kršenjem Ustava, i zakona koji narod svodi na kmetove, skupštinu instrument za sprovođenje državne pljačke, a Republiku na okupiranu teritoriju, piše u saopštenju Ekološkog ustanka.

Savez ekoloških organizacija SEOS najavio je terensku pobunu protiv sumanutih, a verovatno i poslednjih trzaja ovog korumpiranog i despotskog režima. Heroji odbrane svojih imanja iz Gornjih Nedejica, Pranjana, Lajkovca, Rekovca, pozvali su na ustanak i očekuju pomoć svih nas.

Ekološki ustanak nastavlja zajedničku borbu i formiranje najšireg fronta pobune da svi zajedno konačno stanemo na put ovom bestijalnom režimu.

- Blokada puteva u čitavoj Srbiji, danas u 14 - najavljuje Aleksandar Jovanović Ćuta, ekološki aktivista.

Zajedništvo je u ovom trenutku ključna reč! Ovo je borba svih nas.

Ekološki ustanak poziva sve organizacije i građane na ujedinjenje u borbi protiv otimačine naše dedovine, a detalji oko blokade određenih lokacija biće naknadno objavljeni.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.