petak, 26 novembar 2021 07:20

Ministar prosvete: Odluka o raspustu na Štabu

Odluka o pomeranju početka zimskog raspusta treba da se donese na sednici Kriznog štaba, a ne u medijima, poručio je danas ministar prosvete Branko Ružić i dodao da, za sada, 31. decembar ostaje datum od kojeg će učenici na tri nedelje napustiti školske klupe.”Zimski raspust u Srbiji počinje 31. decembra i završava se 24. januara, s tim što u Vojvodini počinje 24. decembra. Što se mene tiče, raspust počinje kada sam rekao, mada možemo se prilagoditi”, rekao je Ružić za TV Pink.Ministar je naglasio značaj procene lekara iz Kriznog štaba u donošenju konačne odluke, ocenjujući da je mnogo važnije kako će se tokom raspusta primenjivati epidemiološke mere.”Stoji konstatacija lekara da u drugoj polovini decembra imamo slave, ali imaćemo ih i u januaru. Možemo da razgovaramo na tu temu na sednici Kriznog štaba”, dodao je Ružić.Medicinski deo Kriznog štaba, među kojima i epidemiolog Branislav Tiodorović, ranije je izjavio da će predložiti da zimski raspust počne 15. decembra i da traje mesec dana.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.