petak, 10 novembar 2023 06:41

Prekrstila se i ušla: Snimak bake koja leti avionom rasplakao Srbiju

"Kad ljubav majke pobedi strah".

Snimak bake u crnom koja se krsti pred ulazak u avion pojavio se na Jutjub kanalu „Zov planine“, koji je, kako je istaknuto, „posvećen selu i našim precima“. Nije poznato gde je ovaj video nastao ni kad, ali je kod mnogih probudio posebne emocije – budući da se navodi da je u pitanju „majka od 80 godina prvi put u avionu“, te da se zaputila „kod dece u Ameriku“.

„Kad ljubav i čežnja za decom pobedi strah“, stoji u potpisu.

S obzirom na to da se vidi da je u pitanju Wizzair, teško da će baku taj avion odvesti do SAD, ali gledaoci to verovatno nisu ni primetili pred asocijacijama koje ovaj video budi.

 Jer nažalost, mnogi od nas znaju iz prve ruke priču o tim bakama koje su prvi put sele u avion kako bi otišle da zagrle svoju decu, koja su u potrazi za boljim životom ostala u dalekim zemljama. Još više onih koji su se lično uverili u to s kakvim su preprekama majke spremne da se suoče.

I jasno je što toliko ljudi u komentarima priznaje da su im suze krenule zbog pogleda starice, a neke je podsetila i na druge majke i sve što su one bile radile zbog svoje dece.

„Pogledala sam mnogo puta i još ću, srce mi zaigra i suze mi krenu“; „Ovako je isto moja majka uradila… Ljubav moja najveća, više je nema“; „Podseća me na jednu milu baku, putovanje Sydney – Zagreb. Ista. Sin zamolio da je pripazim. Od srca sam to učinila, ali baka se nije dala! Oka nije sklopila čitav duuuug let. Tuga sina koji je ostao bila je tako dirljiva, nikad to neću zaboraviti. Divne naše majke“; „Teško mi čitati, koliko me ovaj prizor rasplaka. Već 23 godine idem na avion, da bi ih videla, svaki put malo stresa, ali radost viđenja uvek nadjača i ponovo idem“, neki su od komentara.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Svaka žena je lepa, bez obzira na to koliko ima kilograma i koju veličinu odeće nosi, ali nijedna ne želi da izgleda pun...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.