sreda, 18 januar 2023 06:34

U Somboru otvoren 12. „Kup nacija“ – Međunarodni turnir u boksu za žene

Međunarodni turnir u ženskom boksu „Kup nacija“ po 12. put okupio je takmičarke ove plemenite veštine u Sombor.

Ove godine na turniru će se boriti 108 takmičarki iz 14 zemalјa: Alžira, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Belorusije, Hrvatske, Engleske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Kazahstana, Holandije, Rumunije, Srbije i Slovačke.
Reprezentacija Srbije predstaviće se sa 25 takmičarki od kojih četiri dolaze iz Bokserskog kluba Sombor.

12. „Kup nacija“ je danas u Gradskoj hali „Mostonga“ svečano otvoren, a prisutne su pozdravili direktor Bokserskog kluba Sombor Slobodan Stanić, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine Mladen Stojšić, kao i članica Gradskog veća za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonija Nađ Kosanović koja je zvanično označila početak takmičenja.

„Kup nacija“, nalazi se u „A“ kalendaru Svetske bokserske federacije, a takmičenje se održava u organizaciji Bokserskog kluba „Sombor“, Grada Sombora i uz podršku Bokserskog saveza Srbije.

Nadmetanje će trajati sve do nedelјe, 22. januara, za kada su zakazane finalne borbe.

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.