utorak, 17 januar 2023 06:16

Javni poziv za predlog za izbor sportiste godine u Somboru

Sportski savez Grada Sombora raspisao je Javni poziv za prikupljanje predloga za izbor godišnjih priznanja u olimpijskim i neolimpijskim sportovima najuspešnijim sportistima, ekipama i trenerima.

S tim u vezi, nagrade se između ostalog dodeljuju po sledećim kategorijama:

najuspešniji sportista: pionir, kadet, junior i senior iz pojedinačnih olimpijskih sportova (1. 2. i 3. mesto) i neolimpijskih sportova (1. mesto).
najuspešniji sportista – pionir, kadet, junior i senior iz ekipnih sportova (1. mesto)
najuspešniji sportista – pionirka, kadetkinja, juniorka i seniorka iz pojedinačnih olimpijskih sportova (1. 2. i 3. mesto) i neolimpijskih sportova (1. mesto).
najuspešniji sportista – pionirka, kadetkinja, juniorka i seniorka iz ekipnih sportova (1. mesto)
najuspešnija ekipa (olimpijskih i neolimpijskih sportova)
najuspešniji trener(olimpijski i neolimpijskih sportova)

Posebna priznanja dodeljuju se u kategoriji „Školski sport“:

osnovne škole – najuspešnija škola, pojedinac, pojedinka i nastavnik
srednje škole – najuspešnija škola, pojedinac, pojedinka i nastavnik

Takođe, nagrade se dodeljuju i u kategoriji sportska rekreacija:

najuspešniji pojedinac i pojedinka
najuspešnija ekipa
u kategoriji za vrhunski sportski rezultat ostvaren u sportskim organizacijama van teritorije Grada Sombora

Nagrada za životno delo dodeliće se priznanjem za doprinos i razvoj sporta na teritoriji Grada Sombora.

Prijave (popunjeni obrasci) se podnose od danas, 16. januara, do 25. januara, lično u kancelariji Sportskog saveza Grada Sombora ili poštom na adresu: Venac vojvode Petra Bojovića 11, 25000 Sombor.

Predlog za izbor najboljih u 2022. godini mogu dati sportske organizacije, granski sportski savezi, škole, sporski radnici i pojedinci na obrascu propisanom Pravilnikom.

Pravilnik i obrasci za izbor sportiste Grada Sombora za 2022. godinu će biti dostavljeni sportskim organizacijama, savezima i sredstvima informisanja elektronskim putem ili se mogu preuzeti u kancelariji Sportskog saveza grada Sombora, Venac vojvode Petra Bojovića 11, Sombor.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti lično ili na telefon 025/ 436 – 787 Sportskog saveza grada Sombora (Venac vojvode Petra Bojovića 11).

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.